BMW Værksted

Som ejer af en lækker BMW er du sikkert mere end interesseret i at passe godt på den. Netop derfor er der god grund til at vælge Sand Jensen Automobiler næste gang, du har behov for service, reparation eller udskiftning af enkeltdele til din BMW. Vi er et autoriseret BMW-værksted og kan dermed tilbyde den rette ekspertise, når det gælder BMW. 

Vi tager os godt af din BMW

Du kan trygt overlade din BMW til os. Hos Sand Jensen Automobiler er vi nemlig eksperter i mærket BMW, og vi benytter dagligt vores erfaring og viden til at varetage servicen af både gamle og nyere modeller. Vi holder os konstant opdaterede på nye teknikker og udstyr, så du kan få din BMW tilbage i en ny og forbedret udgave. Med mere end 50 års erfaring inden for bilbranchen tør vi godt garantere dig, at vi kan hjælpe dig med at vedligeholde din BMW både nu og i fremtiden.

Når du indleverer din BMW på vores værksted, vil du som udgangspunkt altid få en gratis lånebil i to dage, så du stadig kan komme uforstyrret rundt og sikre din daglige transport. Derudover kan du foretage en online booking til en tid på vores BMW-værksted, som passer bedst ind i din personlige kalender.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb