BMW Værksted nær Randers

En BMW er en enestående bil, der fortjener en enestående vedligeholdelse for at kunne opretholde sin gode køredynamik og fortsat kunne give dig køreoplevelser udover det sædvanlige. Netop derfor giver det god mening at aflevere din BMW på vores autoriserede værksted nær Randers. Med vores kyndige mekanikere og teknikere bag roret vil din bil altid være i gode hænder på vores Aut. BMW-serviceværksted.

Vi tilbyder både service, reparation og vedligeholdelse af din BMW

Hos Sand Jensen har vi over 50 års erfaring inden for bilbranchen. Med en oprigtig og særlig passion for netop BMW har vi specialiseret os inden for både service, reparation og langsigtet vedligeholdelse af din BMW, så du kan have glæde af en bil i topform i mange år fremover. Du kan derfor være helt sikker på, at vi tager os godt af din BMW, så du kan blive godt kørende igen.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi alle værkstedsfaciliteter under samme tag og løser enhver opgave uanset omfang. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig på vores serviceværksted i Randersomegnen? Du er altid velkommen til at give os et kald, så vi kan få os en uforpligtende snak. Derudover kan du læse meget mere om vores services på vores hjemmeside.

Book tid på værkstedet
Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb