BMW Værksted nær Horsens

Er det tid til, at din BMW skal til service? For at din BMW skal kunne blive ved med at forsyne dig med enestående køreoplevelser, er det afgørende, at du sørger for en løbende vedligeholdelse af din bil.

Hos Sand Jensen tilbyder vi både service, reparation og vedligeholdelse af din BMW på vores autoriserede BMW-værksted nær Horsens, så du kan være godt kørende i mange år endnu.

Aflever trygt din BMW til vores specialiserede teknikere

En BMW er en enestående bil, som kræver særlig opmærksomhed. Derfor er det også godt givet ud at aflevere den på et autoriseret værksted, hvor et specialiseret team vil tage hånd om den. På vores Aut. BMW-værksted nær Horsens har vi et dygtigt team bestående af mekanikere og teknikere, der er specialiserede i at tage sig af biler fra netop BMW. Du kan derfor trygt aflevere dit kæreste eje til os - så tager vi os af resten.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig? Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak. Med over 50 års erfaring inden for branchen er der efterhånden ikke den opgave, vi ikke kan klare.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi alle værkstedsfaciliteter under samme tag og løser enhver opgave uanset omfang. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost

Kontakt os allerede nu for at få en uforpligtende snak.

Book tid på værkstedet
Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb