BMW Værksted nær Herning

Er tiden ved at være inde til, at din BMW skal på værksted? Årsagerne kan være mange; trænger den til serviceeftersyn, udskiftning af enkeltdele eller måske en decideret reparation? Uanset hvad din situation måtte være, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vores autoriserede BMW-serviceværksted i omegnen af Herning. Der vil vores kyndige mekanikere og teknikere tage vare på din BMW, så den kommer tilbage til sin topform på ingen tid.

Vores team er specialiserede inden for BMW

Hos Sand Jensen har vi over 50 års erfaring inden for bilbranchen. Derudover består vores team af et sæt dygtige mekanikere og teknikere, der har erfaring med at arbejde med BMW. Du kan derfor trygt overlade din BMW til vores hænder, så vi kan gøre brug af vores ekspertise til at sikre dig den allerbedste vedligeholdelse af din bil. Med en god vedligeholdelse og løbende service er du garanteret en bil, der kan holde i mange år fremover.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi alle værkstedsfaciliteter under samme tag og løser enhver opgave uanset omfang. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost

Har du yderligere spørgsmål til de services, vi tilbyder på vores aut. BMW-værksted i Herningomegnen?

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, så du kan blive klogere på, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb