BMW Værksted nær Aarhus

En BMW giver dig tysk kvalitet og komfort for alle pengene. Men for at bibeholde din BMW i topform, er det afgørende, at du jævnligt giver den et serviceeftersyn og desuden skifter enkeltdele ud, når der er behov for det. Det kan vi hjælpe dig med hos Sand Jensen. Kom forbi vores autoriserede BMW-værksted nær Århus og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre den bedste vedligeholdelse af din BMW.

Vi har over 50 års erfaring inden for bilbranchen

Hos Sand Jensen er din BMW altid i gode hænder. På vores BMW-værksted nær Århus tager vores dygtige mekanikere sig af din BMW, så den altid står knivskarpt og har de bedste betingelser for at køre som en drøm. Der er mange tekniske detaljer omkring en BMW, som vi er specialiserede i at kunne afklare.

Vi har over 50 års erfaring inden for branchen, og vi har derfor en helt særlig passion for biler og en viden inden for bl.a. BMW, som vi ønsker at dele ud af. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig? Kontakt os allerede nu for at få endnu mere viden om vores aut. BMW-værksted nær Århus.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb