BMW Service nær Aarhus

Hos Sand Jensen er din bil i gode hænder, da vi er et autoriseret BMW-værksted. Så har du brug for en professionel servicepartner, der kan varetage servicen af din BMW i Aarhus og omegn, så er du landet det rette sted.

Med mere end 50 års erfaring i bilbranchen har vi tilegnet os stor faglig viden – og så holder vi os naturligvis også opdateret på de nyeste modeller og teknikker inden for BMW.

En BMW fortjener kompetent service og omhyggelighed. Book en tid til service allerede i dag, og lad vores mekanikere kredse om din BMW.

Vi gør din BMW køreklar igen

På vores værksted tilbyder vi den højeste standard på samtlige parametre. Det gælder både i forhold til udstyr og vores tekniske samt faglige kompetencer. Vi råder over moderne, effektive værktøjer til tests og fejlfindinger, så din BMW kommer igennem et grundigt og troværdigt tjek.

Vores serviceniveau matcher BMW’s høje performance

BMW ligger i toppen inden for bilmærker, og det stempel vil vi også have på os som servicepartner inden for bilbranchen. Vores ambition om at yde den bedste service er ikke til at tage fejl af, og med en tilfreds kundeportefølje bag os, er vi stærkt motiverede efter fortsat at følge med på højeste niveau.

Med os ved roret kan du forvente grundig BMW-service, der sørger for, at din bil lever op til de gældende krav og højeste standarder.

Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb