Bilforhandler i Silkeborg

Hvis du er på udkig efter en lækker bil i Silkeborg, så er Sand Jensen Automobiler det helt rette sted at lede. Her finder du altid et stort udvalg af nyere brugte biler fra topmærker som BMW, Mercedes, Porsche og Audi, og vi er altid klar på at hjælpe med at finde den rette til dig.

Vi har et stort lager med forskellige biler, mens vi også kan klare en leasingaftale, hvis du ønsker mere fleksibilitet. Og service af din bil? Det får du naturligvis også lige her hos Sand Jensen Automobiler.

Sandjensen Flensburg 1632

Bilforhandler i Silkeborg med stor erfaring

Sand Jensen Automobiler blev grundlagt af Per Sand-Jensen i Silkeborg i 1969. Her startede Sand-Jensen en lille bilforretning under den åbne himmel på Nørrevænget, men i dag er Sand Jensen Automobiler en af de største bilforhandlere i Silkeborg og omegn. 

Siden begyndelsen har Sand Jensen Automobiler både formået at holde 50 års jubilæum og skabe en stor koncern, der også omfatter et bilhus i Flensborg samt et leasingselskab og værksteder.

Vores store erfaring og ekspertise bruger vi til at skabe værdi for dig, så du kan komme hjem med den bil, du drømmer om.

Sandjensen Flensburg 1750 Edit

Eksperter i Mercedes, BMW, Audi og Porsche

Sand Jensen Automobiler er din bilforhandler i Silkeborg med speciale i tyske kvalitetsbiler. Vi elsker de tyske kvalitetsmærker, og derfor er vi blandt Danmarks største forhandlere af Mercedes, BMW, Audi og Porsche.

Hos os har du mulighed for at se og prøve et stort antal tyske biler, og et besøg i vores bilhus er derfor altid en god oplevelse for dig, der deler samme passion for lækre biler. 

Sandjensen Flensburg 1709

Stort udvalg af nyere brugte biler

Hos Sand Jensen Automobiler gør vi en dyd ud af at have et stort lager af biler, så du har noget at vælge imellem. Vi er førende bilforhandler i Silkeborg med 150 biler på lager til hver en tid, og der er altid stor omsætning blandt vores biler, hvorfor du hele tiden finder nye og spændende muligheder. 

Vi har specialiseret os i at sælge nyere brugte biler, som vi opkøber gennem vores internationale netværk. Med vores lange erfaring og mange år i branchen har vi sikret os gode kontakter og fordelagtige aftaler med forhandlere i især Tyskland. 

Her får vi gode rabatter ved at købe stort ind, så du er sikret en god pris på håndplukkede biler, når du handler her hos Sand Jensen Automobiler.

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.