Bilforhandler i Midtjylland

Hvis du leder efter en pålidelige bilforhandler i Midtjylland med lang erfaring og et stort udvalg af nyere brugte biler, skal du kigge med her hos Sand Jensen Automobiler. Vi har base i Silkeborg, hvor vi altid byder på et spændende udvalg af kvalitetsbiler fra forskellige bilmærker. 

Med lang erfaring og stor ekspertise står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette bil for dig, hvis du går og drømmer om en tysk kvalitetsbil med få år på bagen.

Job

Autoforhandler i Jylland med speciale i topklasse mærker

Hos Sand Jensen Automobiler har vi en forkærlighed for tyske biler. Netop derfor har vi specialiseret os i de fire mastodonter: 

  • Audi
  • BMW
  • Porsche
  • Mercedes

Du finder derfor hovedsageligt kvalitetsbiler fra netop de mærker på vores hylder, og du får altid gode råd hos os, hvis du gerne vil vide mere om de forskellige modeller. Vi har lang erfaring med at sælge både Audi, BMW, Mercedes og Porsche, og vi er derfor de helt rette til at rådgive netop dig, der går og drømme om at eje en tysk kvalitetsbil. 

Sakffe

Stort udvalg af nyere brugte biler

I vores bilhus i Silkeborg finder du altid et stort og spændende udvalg af nyere brugte biler fra de forskellige producenter. Vi har altid omkring 150 biler på lager, og du har således altid mange gode valgmuligheder, når du besøger vores bilhus eller kigger med blandt udvalget online. 

Vi har stor udskiftning i vores lagerbeholdning, og der kommer derfor hele tiden nye biler ind. Derfor kan du altid opleve nye modeller og nye muligheder hos os, hvorfor du har gode muligheder for at finde din drømmebil blandt både Audi, BMW, Mercedes og Porsche. 

Her finder du alle de populære modeller fra store SUV’er til mindre personbiler, mens du også finder et spændende udvalg af producenternes seneste elbiler. 

Brabus 1

Bilforhandler i Midtjylland med en god serviceaftale

Når du køber en bil hos Sand Jensen Automobiler, har du altid mulighed for at få en servicekontrakt. Vi har et stort hold af dygtige mekanikere med lang erfaring i de tyske biler, så du altid kan være sikker på at få god service af din bil hos os. 

Vi kan hjælpe dig med hurtig reparation, når uheldet er ude, og vi har altid tid til at servicere din bil, når den har kørt mange kilometer, eller når du trænger til at få nye dæk.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb