Audi værksted nær Horsens

Er du Audi-ejer, og ønsker du hurtig reparation af dit køretøj? Hos Sand Jensen Automobiler har vi fagfolk, der sikrer, at alle syn og reparationer af din bil er foretaget i overensstemmelse med Audis officielle anvisninger. Vi arbejder ud fra leverandørens krav, og bliver løbende uddannet og specialiseret i det, der karakteriserer Audi og kender alle modellerne ud og ind.

Opnå høj køreglæde efter et besøg hos Sand Jensen Automobiler

Hvis du er bosat eller har arbejdsplads i Østjylland, så er der rig mulighed for at finde et Audi værksted nær dig – og nærmere bestemt nær Horsens. Vi yder en kompetent service, der giver dig det bedste udgangspunkt for en god køreoplevelse. Vores store viden om lige præcis Audi og alle mærkets modeller gør, at vi kan løse enhver udfordring.

Vores specialisters kvalifikationer er på det højeste niveau. Vi har stor erfaring i selv den mest avanceret Audi-teknologi. Hos Sand Jensen Automobiler holder vi os hele tiden opdateret og anvender kun det nyeste og mest moderne værktøj, som sikrer, at din Audi kører optimalt på vejene efter et besøg hos os.

Du kan med ro i maven efterlade din Audi til vores dygtige fagfolk. Vi garanterer, at du får den bedste behandling hos os – og det samme gør din bil. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost

Kontakt os allerede nu for at få en uforpligtende snak.

Book tid på værkstedet
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb