Audi værksted nær Herning

Er tiden ved at være inde til, at din Audi skal til service? Eller er der enkeltdele i bilen, der er begyndt at drille? Uanset hvad kan vi helt sikkert hjælpe dig. Hos Sand Jensen har vi et autoriseret Audi-serviceværksted nær Herning, der består af et team af dygtige mekanikere specialiseret i at servicere Audi. Her vil din bil altid være i gode hænder.

Vi tilbyder altid professionel service af din Audi

Hos Sand Jensen har vi over 50 års erfaring inden for branchen, og vi er derfor eksperter, når det kommer til biler. Derudover er vores dygtige team af mekanikere erfarne inden for reparation og service af Audi, og der er derfor ikke den udfordring, vi ikke kan klare.

For at kunne få glæde af din Audi i mange år fremover, er det godt givet ud at sikre en jævnlig service og vedligeholdelse af bilens dele. På den måde vil din Audi altid forblive i topform, så du kan nyde en enestående kørsel mange år frem.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi alle værkstedsfaciliteter under samme tag og løser enhver opgave uanset omfang. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på vores Audi-værksted nær Herning? Kontakt os allerede nu for at få en uforpligtende snak.

Book tid på værkstedet
Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb