Audi Service

En Audi giver dig både kvalitet, ydeevne og design udover det sædvanlige, så du kan få glæde af en ekstraordinær køreoplevelse. For at holde køreglæden ved lige er det derfor afgørende, at du finder et loyalt serviceværksted, der kan tage hånd om din Audi og samtidig sikrer, at den altid kører optimalt.

Vi tilbyder altid en professionel Audi service

Hos Sand Jensen Automobiler har vi over 50 års erfaring inden for bilbranchen, og derfor kan du trygt overlade din Audi i vores hænder. Vi bruger vores ekspertise til at sikre den allerbedste service af din Audi, så dit køretøj altid står knivskarpt og giver dig en køreoplevelse udover det sædvanlige. Med vores ekspertise er du derfor garanteret den bedste vedligeholdelse af din Audi, hvor der er taget højde for enhver detalje, så du kan have glæde af din bil i mange år fremover.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi alle værkstedsfaciliteter under samme tag og løser enhver opgave uanset omfang. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost

Har du nogen spørgsmål til, hvad vores service indebærer? Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan blive klogere på, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig af service til din Audi. Her kan du også få oplyst prisen på de enkelte services, vi tilbyder.

BMW Service værksted Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

Silkeborg BMW Service værksted

Online booking

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb