Audi service - Silkeborg

Søger du dygtige fagfolk, der kan foretage service af din Audi i Silkeborg eller omegn? Hos Sand Jensen har vi både kompetencerne, erfaringen og værkstedet, der kan varetage opgaven.

Vi har en passion for biler, og det smitter af på vores arbejde – lige så vel som at vores værksteds høje standarder og nyeste udstyr kan ses på vores resultater.

Vi sørger for kvalitetsservice af Audi

Med mere end 50 års erfaring i bilbranchen er vi hos Sand Jensen eksperter i en lang række service- og værkstedsopgaver, herunder professionel og grundig service af Audi.

Vores moderne værksted er bemandet med veluddannede mekanikere, som holder sig opdateret på de nyeste og mest avancerede Audi-tekniker. Vi behandler og værner om din Audi, som var den vores egen. På den måde er din Audi altid i trygge og kompetente hænder hos Sand Jensen.

Kun det nyeste testudstyr og værktøj er godt nok

Vi foretager løbende investeringer i vores værksted, så vi altid har de nyeste servicefaciliteter til rådighed. Det indebærer blandt andet, at vi ligger inde med de mest effektive værktøjer til tests og fejlfindinger.

Det betyder, at din Audi altid kommer igennem et grundigt tjek, når du indleverer den hos os – og er køreklar og fejlfri, når den forlader os igen. Vi tilbyder tilmed en gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service, hvis det bliver nødvendigt. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost
BMW Service værksted Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

Sandjensen Citnow.00 00 06 20.Still002

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb