Audi service nær Randers

Hos Sand Jensen tager vi os godt af din Audi – så hvis du søger en servicepartner i Rander og omegn, så vi det rette valg. Med mere end 50 års erfaring i bilbranchen, kan du trygt overlade din bil i vores fagfolks kompetente hænder.

Vores store og moderne værksted dækker over de nyeste servicefaciliteter. Det indebærer blandt andet effektive værktøjer til tests og fejlfindinger, så din Audi kommer igennem et grundigt og troværdigt tjek.

Stor erfaring, moderne udstyr og kompetente fagfolk

Hos Sand Jensen er vores helt store passion biler. Derfor er vi stærkt motiverede for at omsætte vores høje faglighed og viden om biler til en service for dig og din bil. Det starter på serviceværkstedet, hvor vi sørger for, at din Audi igen bliver køreklar og lever op til de nyeste standarder og krav.

Nul fejl og færdig til tiden

Vi investerer løbende i optimeringer og forbedringer på vores værksted, så vi altid kan stå bag resultater af højeste kvalitet. Den samme investering gør vi i vores mekanikere, så vores Audi Service-team er specialister i enhver Audi-teknik. På den måde sikre vi, at der ikke er en finger at sætte på dit servicetjek.

Hos Sand Jensen Automobiler har vi alle værkstedsfaciliteter under samme tag og løser enhver opgave uanset omfang. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost
BMW Service værksted Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

Sandjensen Citnow.00 00 06 20.Still002

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.