Audi service nær Horsens

Vælg Sand Jensen når du søger kompetent Audi Service i Horsens eller omegn. Med mere end 50 års erfaring i bilbranchen har vi specialiseret os inden for en lang række opgaver – herunder service af din Audi.

Lad skarpe fagfolk servicere din bil på vores moderne værksted. Vi tilbyder desuden en gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service, hvis det bliver nødvendigt.

Veluddannede Audi-mekanikere

Hvert bilmærke er noget for sig og har særlige kendetegn, der viser sig fra inderst til yderst. Det har vi taget højde for hos Sand Jensen.

På vores værksted har vi opdelt vores mekanikere i teams, som er særligt uddannede i de enkelte bilmærker. Til at foretage Audi service stiller vi derfor de mest kompetente hænder til din rådighed, som har stor viden om de nye avancerede Audi-teknikker. Uanset din Audis model, stand og årgang, så er vores fagfolk klar til at gøre din bil køreklar igen.

Vi omsætter erfaring og viden til ren køreglæde

Hos Sand Jensen har vi en tilfreds kundeportefølje bag os, som bekræfter os i, at vi fortsat vil ligge i overhalingsbanen, når det kommer til høje standarder og god service.

Vi råder over de nyeste værktøjer til tests og fejlfindinger, så hos os kan du være sikker på, at din Audi kommer igennem et grundigt og effektivt tjek. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost
Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

BMW Service værksted Silkeborg

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb