Audi service nær Aarhus

Du kan trygt overlade din Audi til vores eksperthold af mekanikere, når du søger service af din Audi i Aarhus eller omegn. Hos Sand Jensen er vi eksperter inden for alt, hvad der vedrører Audi – derfor tager vi os også godt af din, uanset model og årgang.

Med mere end 50 års erfaring i bilbranchen er vi godt rustet til at foretage effektiv og grundig service af din Audi. Book en tid i dag, og lad os gøre din Audi køreklar igen.

Lad vores fagfolk varetage service af din Audi

Hos Sand Jensen holder vi os dagligt opdateret på de nyeste tendenser og teknologier inden for Audi. På den måde sikre vi, at vi leverer service i topklassen gang på gang og fortsat opretholder vores tilfredse kundeportefølje.

Samme høje standard gælder også for det udstyr, vi bruger på vores værksted. Vi sørger løbende for at optimere vores servicefaciliteter, så vi har de nyeste og mest effektive værktøjer til rådighed. Det indebærer blandt andet moderne udstyr til tests og fejlfindinger, så din Audi kommer igennem et grundigt og troværdigt tjek – og igen kan ramme asfalten helt uden fejl og mangler.

Hos Sand Jensen vil vi med glæde være din samarbejdspartner, når din Audi skal til service nær Aarhus. Vi omsætter erfaring og kompetencer til ren køreglæde. Vi er ikke dyrere - bare bedre:

  • Gratis lånebil i 2 dage i forbindelse med service
  • Booking med kort varsel
  • Mulighed for hente og bringe
  • Vasket og støvsuget bil ved afhentning
  • Kunderum med dagens aviser, kaffebar, TV og frisk frugt
  • Rundstykker fra morgenstunden og mulighed for frokost
Serviceaftale Silkeborg

Hvad ønsker du tilbud på?

Sandjensen 9560 Edit

Book tid på værkstedet

Benyt vores hurtige online booking til værkstedet i Silkeborg eller Flensborg. Du modtager automatisk en kopi af det indtastede på din mailadresse.

Book tid
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.