Mercedes AMG-leasing

Er du til fart over feltet, og ønsker du at mærke adrenalinens sus helt ud til fingerspidserne, når du træder på speederen? Så bør du overveje dine muligheder for leasing af en Mercedes AMG. Mercedes AMG-modellerne er nemlig kendte for deres aggressive design, høje performance og bedre manøvre- og styreegenskaber, der tilsammen danner rammen for en vaskeægte drømmebil.

Personvogn
Mercedes CLS53 3,0
AMG Coupé aut. 4Matic+ 4 d
Kr. 1.149.900 Kr. 1.199.900
Modelår
2020
1. registrering
04-06-2020
Kilometerstand
55.000
Brændstof
Benzin
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvad står AMG for?

Initialerne AMG står for "Aufrecht & Melcher, Großaspach".

Aufrecht er efternavnet på den ene grundlægger af AMG, hvis fulde navn var Hans Werner Aufrecht.

Melcher er ligeledes efternavnet på den anden grundlægger, nemlig Erhard Melcher.

Großaspach er til gengæld en by beliggende små 50 km. nord for Stuttgart og her den senere Mercedes ingeniør og AMG grundlægger, Hans Werner Aufrecht, blev født. 
Hvornår blev AMG grundlagt?

AMG blev grundlagt i 1967 af Hans Werner Aufrecht og Erhard Melcher, som begge var ansatte som ingeniører i Mercedes' motorsportafdeling, men blev opsagt i forbindelse med at Mercedes trak sig fra racerløb i midten af 1960'erne.

I 1999 købte købte Mercedes aktiemajoriteten (51%) i AMG og i 2004 købte man resten og siden har selskabet heddet Mercedes-AMG. 

Hvad er Mercedes-AMG?

AMG er Mercedes' eget selskab, som alene har til formål at bringe Mercedes modellerne op på et ekstraordinært niveau. Det sker blandt andet ved hjælp af håndbyggede motorer, som bliver produceret ud fra filosofien omkring "one man, one engine".

Hvor ligger Mercedes-AMG fabrikken?

Mercedes-AMG produceres i Affalterbach i Tyskland cirka 30 km. udenfor Stuttgart og altså i kort afstand fra Mercedes fabrikken. 

Vi tilbyder gode leasingaftaler af Mercedes AMG.

Hos Sand Jensen Leasing tilbyder vi flere forskellige aftaler inden for Mercedes AMG-leasing. Alle vores modeller er let brugte, men stadig udsøgte i deres performance. Klik på din favoritmodel, og prøv vores leasingberegner, så du nemt og hurtigt kan regne ud, hvad det vil koste dig at lease din drømmebil.

Ønsker du at bese vores biler, har du rig mulighed for dette i både Silkeborg og Flensborg, hvor vi har vores fysiske showrooms, ligesom vi også har mulighed for at trække på vores tyske netværk, hvis der er specifikke biler, du ønsker at få hjem. Med mere end 50 års erfaring inden for branchen og en glad kundeportefølje bag os, kan du være helt sikker på at få en troværdig forhandler bag roret, der kan sikre dig en god leasingoplevelse af din kommende Mercedes AMG.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb