Markant fremgang over hele linjen

Et udfordrende 2020 sluttede med et flot resultat i koncernen, som består af bilforretningerne i Silkeborg og Flensborg, samt Sand Jensen Leasing A/S. Alle grene af forretningen bidrog positivt til resultatet.

Resultatet for 2020 endte på 8,1 millioner kroner og dermed en forbedring på 3,3 millioner kroner fra året før. Også 2021 tegner lyst med stor omsætning indenfor elbiler og plugin hybrider.

Midtjyllands Avis bragte i kølvandet på regnskabet et interview med vores adm. direktør Anker Lemminger, som der kan læses et uddrag af nedenfor.

14.06 2021
Anker Lemminger
Stærkt resultat og positive takter i 2021.

2020 bød på store udfordringer, men ved udgangen af året kunne der ses tilbage på et tilfredsstillende resultat. Alle tre selskaber i koncernen gav overskud. 

- Det har været et år, hvor vi har haft ærmerne smøget op hele vejen rundt i virksomheden, så derfor er det et resultat, vi kan være stolte over, siger Anker Lemminger, der er adm. direktør for cirka 40 medarbejdere i Silkeborg afdelingen.

2021 tegner også lyst for Sand Jensen skønt pladsen i biludstillingen er blevet mindre grundet byggeriet af blandt andet byens nye Kvickly varehus. Men det er helt i tråd med udviklingen i branchen.

- Bilforretningen fortsætter egentlig, hvor vi slap i 2020. Vi oplever en branche, hvor man i højere grad skal finde bilen til en kunde frem for at have et større varelager - og den omstilling er vi godt i gang med, siger Anker Lemminger.

Også digitalisering spiller en stadig større rolle og udviklingen er kun forstærket af coronakrisen. Flere fremvisninger er blevet digitale og det samme er afleveringsforretningerne. Det betyder færre kunder fysisk i forretningen, men det samme antal kunder samlet, siger Anker Lemminger.

Artiklen kan læses i sin helhed på Midtjyllands Avis (bag betalingsmur)

Læs artiklen
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb