Individuelle video-fremvisninger

Bilkunder anno 2020 foretager en stadigt stigende del af bilkøbet online. Derfor lancerer vi nu personlige video-fremvisninger, som også imødekommer kunder langvejs fra.

17.01 2020
Optimal udnyttelse af digital trend

Et væld af nye muligheder indenfor online præsentation og markedsføring af biler, har medført markante ændringer i købsadfærden blandt bilkunder de sidste par år. Hvor bilkøbere for 10 år siden besøgte en forhandler min. 2 gange i forbindelse med udvælgelse og køb, er gennemsnittet nu mindre end 1 besøg pr. handel. Det betyder at mange handler gennemføres helt uden at kunden ser bilen fysisk forud for levering.

Denne ændrede adfærd mærker vi tydeligt hos Sand Jensen Automobiler:

”Vores kunder kommer fra hele landet - fx bor omkring 30% på Sjælland. Nogle af dem tager turen over og ser en bil inden køb, men vi oplever en markant stigning af det man kalder ubesete handler. Det sker oftest når vi har præcis den bil kunden søger, men at vedkommende samtidig ikke kan afse tid til at komme og se den. Derfor afstemmes detaljer over telefon og mail, handlen bekræftes, og bilen leveres.” fortæller salgsdirektør René Sand Jensen, og supplerer:

”Nu tilbyder vi også individuelle video-fremvisninger med henblik på at kunne reducere afstande, spare vores kunders tid og ikke mindst skabe øget tryghed i bilhandlen”.

Video med kundens behov i fokus

Vi har længe anvendt video i markedsføringen af vores biler, men nu tager vi skridtet videre og supplerer med individuelle video-fremvisninger for at komme endnu tættere på kunderne.

Det betyder at man på hjemmesiden kan bestille en video-fremvisning af en specifik bil, og tilmed angive om der er specielle detaljer, der skal være i fokus. Det kan fx være en introduktion til nogle af de mange tekniske features en moderne bil tilbyder, eller en simpel video af hvordan kalechen åbner og lukker på en bestemt cabriolet.

”Vi arbejder hele tiden på at gøre bilkøb så nemt og så gennemskueligt som muligt for vores kunder. Da vores værksted gennem de sidste 3 år har haft stor succes med video-gennemgang af det der skal repareres på en given kundes bil, har vi nu valgt at klone konceptet over til vores salgsafdeling. Vores indledende test overfor udvalgte kunder har givet rigtig god respons, så vi forventer meget af tiltaget fremadrettet” afslutter René Sand Jensen.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb