Miljøpolitik (ISO 14001)

På forkant med miljøområdet.

Sand Jensen Automobiler A/S ønsker at fremstå som en automobilvirksomhed, der er på forkant med udviklingen indenfor miljøområdet.

Mini Countryman Cooper SE 1,5 aut. ALL4 Hybrid

Miljøpolitik (ISO 14001)

Vi ønsker at vise omverdenen, at Sand Jensen Automobiler prioriterer miljøet meget højt ved at leve op til kravspecifikationen DS/EN ISO14001.

Miljøarbejdet hos Sand Jensen Automobiler A/S medfører løbende forbedringer vedrørende miljøpåvirkninger ved virksomhedens drift, herunder forebyggelse af forurening. Virksomheden arbejder for at skåne miljøet så meget som muligt.

Certifikatet dækker aktiviteter der vedrører servicering af BMW og omhandler dermed funktioner som mekanisk arbejde, klargøring, karosseriarbejde, autovask og indskrivning.

Vi forpligter os ikke kun til at opfylde gældende lovgivning, men vil gøre mere for miljøet end lovgivningen kræver, herunder at overholde miljøkrav fra BMW.

I forbindelse med indkøring af ISO certificering, er der gjort en ekstra indsats for, at kulturen i firmaet hele tiden afspejler ledelsens ønsker og henstillinger på området. Dette evalueres i hverdagen, ved selvsyn at notere sig og forholde sig til den generelle adfærd, for at sikre at grundholdningerne er intakte. I sidste ende forventes samtidig en økonomisk gevinst ved, at alle medarbejdere efterlever de nye normer for miljø-adfærd.

I miljøledelsen har vi blandt andet fokus på energi- og vandforbrug, forbrug af kemikalier, produktion af affald og miljørigtig brug af vores produkter.

Sand Jensen Automobiler A/S vil løbende revurdere sin miljøpolitik, for at sikre en fortsat forbedring af virksomhedens miljøindsats.

Læs om BMW Service
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.