Leasing af nyere brugte Porsche

Find dine leasingbil blandt vores nyere brugte Porsche-modeller

Er du interesseret i at lease en brugt Porsche? Hos Sand Jensen Automobiler er vi eksperter i nyere brugte Porsche-biler og er desuden blandt landets største forhandlere af tyske kvalitetsmærker. 

Vi har altid et fint udvalg af de eksklusive biler på lager, som du kan bese online eller fysisk i vores showrooms i Silkeborg og Flensborg. At lease frem for at eje en nyere brugt Porsche er ofte fremgangsmåden i Danmark – og det kan du få hjælp til hos Sand Jensen Leasing. 

Beregn dit eget leasingforslag baseret på dine ønsker og behov med vores online leasingberegner, som du finder på den enkelte model. Vælg din favoritporsche blandt vores store udvalg af nyere brugte modeller.

Personvogn
Porsche Cayenne Turbo S 4,0
E-Hybrid Tiptr. 5 d
Kr. 9.995 Kr. 14.865
Modelår
2020
1. registrering
05-12-2019
Kilometerstand
37.000
Brændstof
Benzin
Personvogn
Porsche Taycan 4
Performance+ Cross Turismo 5 d
Kr. 6.895 pr. md.
Modelår
2024
1. registrering
18-08-2023
Kilometerstand
12.000
Brændstof
El
Personvogn
Porsche Taycan 4
Performance+ Cross Turismo 5 d
Kr. 5.903 Kr. 6.995
Modelår
2022
1. registrering
21-01-2022
Kilometerstand
44.000
Brændstof
El
Personvogn
Porsche Taycan 4S
Performance+ 4 d
Kr. 4.995 pr. md.
Modelår
2020
1. registrering
21-07-2020
Kilometerstand
47.000
Brændstof
El

 

Leasing af nyere brugt Porsche

Ved at tegne en leasingaftale på en nyere brugt Porsche kan du slippe for at betale en stor portion af registreringsafgiften og i stedet lægge en fast månedlig ydelse for brugsretten til bilen.

Se vores aktuelle udvalg

Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af Porsche-modeller, der kan fås på leasingaftaler. Blandt Porsches modeller finder du både benzin- og dieselbiler samt elbiler og plugin-hybrider, og alt afhængig af hvilken biltype du foretrækker, har vi muligvis allerede en Porsche hjemme, der matcher dine ønsker.

Håndpluk din Porsche i Tyskland

Vi har over 20 års erfaring fra leasingbranchen og et stort bundt af gode kontakter syd for grænsen. Uanset hvilken Porsche-model du har forelsket dig i, så har vi midlerne til at opsnuse den på det tyske marked og hente den hjem til dig. Er du interesseret i denne løsning, så kan du læse mere på vores side om Direct Leasing.

Elbiler fra Porsche

Foretrækker du at køre elbil eller plugin-hybridbil, så har Porsche en række interessante muligheder. I 2019 lancerede de deres første rene elbil, Porsche Taycan, som afhængig af model, batteristørrelse og kørselsforhold kører fra 300 til over 400 km på en opladning.

Plugin-hybridbiler fra Porsche

Porsche er stærkt repræsenteret på markedet for plugin-hybridbiler, hvor de foruden luksus-sedanen Panamera 4 E-Hybrid også har to hybrid-versioner af den populære Cayenne: Cayenne E-Hybrid og Cayenne Turbo S E-Hybrid.

Traditionelle Porsche-modeller

Har du benzin i blodet, og er du i højere grad på udkig efter en god, gammeldags, baghjulstrukket benzin-Porsche, så kan vi også sagtens hjælpe dig med at finde sådan en klassiker. Blandt de populæreste valg er der bl.a. Panamera og Macan, men er du rettere interesseret i en klassisk superbil, så står vi også klar til at finde den helt rette 911 til dig.

Vi står klar med rådgivning

Med mere end 20 års erfaring fra leasingbranchen og med en gigantisk passion for Porsche, og ikke mindst tilfredse kunder, er vi også klar til at rådgive dig. Kom gerne forbi og bese det flotte udvalg af Porsche i vores showroom. 

Du er velkommen alle ugens dage, hvor du kan opleve og sammenligne vores mange Porsche-modeller. Hvem ved, måske står din næste Porsche-leasingbil her allerede.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.

bb