Leasing af bil i Silkeborg

I disse år har vi været vidne til en stigende popularitet for leasing af biler - og med god grund. Leasing giver dig nemlig en stor fleksibilitet, samtidig med at du får dækket dit transportbehov til én fast månedlig ydelse, så du undgår at blive overrasket over dyre, uforudsete udgifter. Med over 200 biler på lager er der masser af muligheder for leasing af bil i Silkeborg gennem os.

Vi tilbyder flere gode leasingaftaler

Hos Sand Jensen Automobiler har vi mere end 20 års erfaring inden for leasingbranchen. Vi har derfor de bedste betingelser for at kunne dele ud af vores ekspertise og gøre brug af vores store netværk i bl.a. Tyskland for at kunne sikre dig de allerbedste biler og leasingaftaler.

Når du vælger leasing gennem os, kan du som udgangspunkt vælge imellem både finansiel og operationel leasing, så du kan vælge den aftale, der skaber de optimale betingelser for dig og din fremtidige kørsel - og til en god og konkurrencedygtig pris.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for leasing i Silkeborg? Kontakt os allerede nu for at blive klogere på de enkelte aftaler

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.