Audi elbil leasing

Audi er et af de bilmærker, som virkelig har taget elbilerne til sig! Det har de gjort med deres serie af Audi e-tron, som efterhånden byder på et væld af velkendte modeller i elektrisk udgave – heriblandt Audi Q4 og Audi GT. Hvis du har lyst til at anskaffe dig en elbil, er der derfor gode muligheder iblandt Audis sortiment.

Hos Sand Jensen Automobiler mener vi, at livet er for kort til kedelige biler. Det betyder også, at hvis du har øje på en bestemt Audi e-tron, som ikke findes i vores sortiment, så fortsætter vi søgningen efter din drømmebil via vores europæiske netværk – naturligvis i tæt dialog med dig.

Find din elbil blandt Audi e-tron modellerne

Uanset hvilken Audi e-tron du vælger, så får du en af de store elbiler på markedet. Samtidig får du en bil, som kører langt på en opladning, og de forskellige Audi-elbiler ligger med en rækkevidde på omkring 334-529, så der er gode muligheder for at tage på længere ture. Hvis der dog opstår et akut behov for opladning, findes der mange opladningsmuligheder på farten.

Drømmer du om en elbil med et eksklusivt ydre og kvalitetsmaterialer, som sikrer en behagelig køretur? Så lad os hjælpe dig på vej til din Audi-elbil.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.