Mærkevare alufælge

Showroom med kæmpe udvalg af alufælge.

Dæk og fælge er meget mere end et spørgsmål om temperament og udstråling. Valget af hjul er i lige så høj grad en afvejning af kundens kørestil og behov. Ikke mindst fra sommer- til vintersæson. Vores tilbehørsafdeling har mange års erfaring i, at sammensætte lige præcis det hjul, som tager sig visuelt bedst ud til bilen og samtidig imødekommer din kørestil bedst muligt. 

I vores showroom finder du de seneste nyheder fra blandt andre ABT, Breyton, AC-Schnitzer, BRABUS og Carlsson - foruden originale alufælge fra Mercedes, BMW og Audi. Alle monteret på markedets bedste dæk.

Sandjensen 3278

Stærke priser på mærkevare fælge

Alle ved, at flotte alufælge betyder alt for en bils udseende. Og vælger man de rigtige fælge har det stor betydning for oplevelsen ved at køre bilen. Kodeordet er "vægt".

Selv små forskelle har stor betydning for den samlede belastning, når først fælgene roterer med høj hastighed. Det er disse små forskelle som kvalitetsfælgene blandt andet tilbyder.

Faktisk svarer 1 kg. sparet vægt på hver af bilens 4 fælge til, at en person på ca. 75 kg. stiger ud af bilen. Det er kræfter, der har stor betydning for både acceleration, nedbremsning og styrerespons.

Audi alufælge BMW alufælge Mercedes alufælge Oprydningsudsalg
Sandjensen 9691 Edit

Dækcenter

Gennem årene, med salg af hjul til luksusbiler, har dækcentret og tilbehørsafdelingen i fællesskab optjent en unik viden på området. Der findes nemlig ingen facitliste når hjul og bil skal parres. Det er ganske enkelt et spørgsmål om, at finde kompromiset mellem kundens ønsker og bilens specifikationer mht. hjulophæng, undervogn og vægt.

Vores dækcenter varetager al praktisk håndtering af hjulene og råder over alle moderne hjælpemidler til behandling af hjul. Centret løser alle opgaver uanset om dækkene skal flexes, trimmes eller afbalanceres - også med mulighed for indlagt vejtryk.

Læs mere
Hold dig opdateret

Modtag nyhedsmail med alle 
nyankomne biler hver fredag.