Ferietilbehør

En af de mest foretrukne ferieformer for danskerne, er kør-selv ferie.
I den forbindelse er bekvemmelighed og pladsmangel en af de helt store problematikker for rigtig mange familier. Og det er ligegyldigt om turen går til sydens varme, eller det er en skiferie der pakkes til, så er pladsen ofte knap.

Tagbokse og tagbøjler
Tagbokse svinger som så meget andet, i kvalitet og holdbarhed. Og ved første øjekast kan de fleste tagbokse ligne hinanden, men der er altså forskel. Både i forhold til at modstå indbrugsforsøg, men også ting såsom at modstå kulde eller blot låse og hængsler af ordentlig kvalitet. Her hos Sand Jensen Automobiler forhandler vi kvalitets produkter, vi selv kan stå inde for.
NB: Nedenstående er vejledende priseksempler. 


Cykelholder
Hvad end du er til aktive cykelferier, eller blot ønsker muligheden for at kunne have din egen cykel med på ferie, er en cykelholder nødvendig. 
Cykelholdere er med tiden blevet mere og mere moderne, og giver efterhånden rig mulighed for at tilgå bagagerummet og andet, samtidig med cykelholderen er monteret. Det er især en faktor der er værd at tage med, i forhold til bekvemmeligheden. 
NB: Nedenstående er vejledende priseksempler.


Alt det ovenstående er selvfølgelig kun en brøkdel af det udstyr, vi i samarbejde med vores distributør har i sortiment. 

Besøg vores tilbehørsbutik hos Sand Jensen Automobiler for et uforpligtende tilbud, og en snak omkring hvilke tiltag, der ville være behjælpelig for at gøre din kør-selv ferie fejlfri.
Vi vil også hellere end gerne rådgive dig omkring tagbøjler, cykelholder og alt andet udstyr, samt andre regler/krav der kunne være om det pågældende land du skal besøge. 

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.