13.10 2017

Sand Jensen Finans er kåret som Gazelle 2017

Vi er stolte over at vores leasingselskab, Sand Jensen Finans, er på Børsens liste over årets Gazelle virksomheder.

Sand Jensen Finans kåret som Gazelle

Anker Lemminger

Vi er stolte over at vores leasingselskab, Sand Jensen Finans, er på Børsens liste over årets Gazelle virksomheder. En Gazelle virksomhed er karakteriseret ved, at have haft positiv vækst de seneste fire regnskabsår og samlet set fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. 

"Moderselskabet Sand Jensen Automobiler A/S kom ud af regnskabsåret 2016 med et af de bedste resultater nogensinde og at vores leasingselskab Sand Jensen Finans i år er kåret som Gazelle virksomhed er en direkte udløber heraf", siger adm. direktør Anker Lemminger. 

Efter et noget tumultarisk forløb omkring reformeringen af registreringsafgiftsloven, tegner denne nu også til at give leasingbranchen, og ikke mindst forbrugerne, nogle fornuftige vilkår i de kommende år.

"Vi glæder os naturligvis også over, at der på den lange bane nu skabes mere rimelige konkurrencevilkår mellem nyvognsforhandlerne og brugtmarkedet. Med forhåbentlig snarlig vedtagelse af regeringens aktuelle lovforslag, herunder den seneste tilbagetrækning af det oprindelige forbud mod finansiel leasing, ser vi fortrøstningsfuldt på fremtiden", slutter adm. direktør Anker Lemminger.

Sand Jensen Finans kåret som Gazelle 2017

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på 78 77 17 51

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag