19.04 2018

Nyt bilhus og store fremtidsplaner

En artikel i Midtjyllands Avis Erhverv løfter nu sløret for store og spændende fremtidsplaner for Sand Jensen Automobiler. I det følgende er der uddrag af artiklen, som der linkes til nederst i sin helhed.

Nyt bilhus i to etager

Planerne omfatter en nyopført biludstilling på Nørrevænget i Silkeborg med specialbiler i to etager samt en sammenhængende stor butiksejendom på 11.000 kvadratmeter.

Det er hovedelementerne i en udviklingsplan hos erhvervsmanden Per Sand Jensen - manden bag Sand Jensen Automobiler og ejendomsselskabet PSJ Ejendomsinvest.

- Området her omkring os har jo fået status af centrum i takt med, at byen er rykket herover. Det er fint, at det er blevet centerområde, og den udvikling vil vi gerne være med til at videreføre med endnu flere butikker, fastslår Per Sand Jensen.

(læs videre under billedet)

Situationsplan for Center Nord


Flere udvidelser

Det gør han med henvisning til, at Center Nord-området øst for Viborgvej nu er færdigudviklet med de nyeste butikker: Idémøbler, Sengespecialisten, Aldi og Nørrevænget Apotek.

Vest for Viborgvej har PSJ Ejendomsinvest lejere som Fakta, Skousen, Würth, Eventyrsport og Bikewold. Og bilforretningen ikke mindst, som Per Sand Jensen grundlagde for snart 50 år siden.

Med årene er Sand Jensen Automobiler vokset med udvidelser af flere omgange.

Per Sand Jensen bruger ordet knopskydninger om udviklingen. Det betyder, at status i dag er to biludstillingshaller med fin synlighed fra Viborgvej.

Disse bygninger indeholder tillige kontorer med blandt andet finansieringsafdeling og administration, og længere inde på området finder vi Sand Jensen-værkstedet.

Et tip-top moderne serviceværksted, og den del har Per Sand Jensen besluttet ikke skal berøres.

Til gengæld overvejer man fremtiden for den øvrige del af bilforretningen - i tæt sammenhæng med tankerne om at ændre og udvide områdets butiksdel.

Bilhus i to etager

Med assistance fra Laban Arkitekter er et 1.800 kvadratmeter stort bilhus i to etager skitseret.

Tanken er at samle alle aktiviteter (bortset fra værkstedet) i Sand Jensen Automobiler under et og samme tag.

Stedet er den tomme grund på Nørrevænget mellem Bikeworld og Poul Munk, en grund som i forvejen tilhører PSJ Ejendomsinvest.

- Vi har valgt at sige, at alt undtagen værkstedet er i spil. Biludstillingens nuværende placering ud til Viborgvej er unik. Men placeringen på vores grund på Nørrevænget kan være lige så god for os i fremtiden. Vores ønske er at samle tingene og bygge tæt på vores værksted. Det vil være fint med nyt bilhus ved siden af Poul Munk, fastslår Per Sand Jensen.

- Som led i fornyelsen og modernisering af Sand Jensen Automobiler vil vi gerne have ny udstilling, men selvfølgelig er det også en stor beslutning at rykke rødderne op, tilføjer han.

Læs artiklen i sin helhed (bag betalingsmur) 

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag