13.10 2017

Finansiel leasing består

Finansiel leasing består efter skattepolitisk kovending

Finansiel leasing består

Regeringens fremsatte lovforslag om en nedsættelse af registreringsafgiften indeholdte i dets oprindelige form også et indgreb mod finansiel leasing. Sidstnævnte har sendt chokbølger gennem leasingbranchen, som siden har slået på stortromme for politisk lydhørhed omkring de afledte effekter af et sådan indgreb.

Det har nu udmøntet sig i en skattepolitisk kovending og tilbagetrækning af netop denne passus i lovforslaget, erfarer Finans.dk. 

"Det glæder mig naturligvis, at finansiel leasing også kan tilbydes i fremtiden. Det er uden sammenligning den mest benyttede leasingvariant på markedet for brugte luksusbiler og et forbud havde været en væsentlig begrænsning for vores kunder", siger salgsdirektør René Sand-Jensen. 

Lovforslaget kommer til første behandling d. 25. oktober og vi følger naturligvis med spænding den endelige vedtagelse, så den sidste usikkerhed kan elimineres. 

"Indtil vedtagelsen vil vi rådgive vores kunder i henhold til lovforslaget, som efter seneste udvikling forventes at blåstemple finansiel leasing igen", slutter René Sand-Jensen.  

 René Sand-Jensen

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på 78 77 17 51

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag