22.09 2017

Endelig afklaring omkring bilafgifter

Nye bilafgifter. Vi regner på konsekvenserne i forhold til prissætningen af vores varelager.

Endelig afklaring omkring bilafgifter. 

Så landede der en aftale omkring bilafgifterne, hvilket i sig selv er positivt.

Lige nu er vi i fuld gang med at regne på konsekvenserne i forhold til prissætningen af vores varelager, men til en start har vi justeret priserne på et udvalg af biler. Du kan se dem via linket nedenfor.

Den korte version af regeringens lovforslag betyder, at man sænker den lave afgiftstakst fra 105% til 85% samtidig med, at man løfter overgangen til den høje takst på 150% fra kr. 106.600 til kr. 185.000. 

Derudover ændres en række fradrag og tillæg til registreringsafgiften, som skal tilgodese grønnere og sikrer biler.

Således træder fradraget for brændstoføkonomi fremadrettet først i kraft ved 20 km/l. for benzinbiler og 22 km/l. for dieselbiler. Omvendt tillægges der afgifter på biler, der tilbagelægger mindre end 16 km/l. for benzinbiler og 18 km/l. for dieselbiler. 

"Vi er først og fremmest glade for at der nu er faldet ro omkring afgifterne og at alle - såvel vi som vores kunder - har noget konkret at forholde os til. Nu vil vi regne på konsekvenserne. Vi forudser dog ikke mærkbare prisreduktioner på biler med store motorer og højt forbrug som fx. en Porsche Cayenne eller 911. På brugtmarkedet vil effekten tydeligst slå igennem i Mercedes C-klasse segmentet og ikke på biler ældre end 4 år. Jeg vil anslå effekten bliver omkring 50% af prisreduktionen på en nyvogn", siger René Sand-Jensen, der forventer et fuldt overblik i løbet af få dage. 

Se nedsatte biler her 

René Sand-Jensen

Fototekst: Salgsdirektør René Sand-Jensen glæder sig over afklaringen af bilafgifterne. 

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på 78 77 17 51

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag