09.02 2018

Continental Brand Experience 2018

For at kickstarte 2018 og klæde os godt på til forårssæsonen på dækområdet, sendte vi vores indkøbsansvarlig for dæk afsted på Continental Brand Experience 2018 i Frösön, Sverige.

Continental Brand Experience 2018

For at kickstarte 2018 og klæde os godt på til forårssæsonen på dækområdet, sendte vi vores indkøbsansvarlig for dæk afsted på kursus i Frösön, Sverige. Her var han i et eksklusivt selskab på kun 22 deltagere, som fik den seneste opdaterede viden på dækområdet og ikke mindst et kig ind i fremtiden.

Kurset forløb over to dage og bød på en masse indsigt i de forskellige modeller af dæk, som med tysk punktlighed blev gennemgået fra A-Z. 

Et kig ind i fremtiden

Den tyske dækfabrikant har masser af spændende og revolutionerende ideer i støbeskeen. Nogle er lige om hjørnet. Andre ser vi måske først om 5-10 år.

Som eksempel løftede Continental sløret for planerne omkring en telefon app, som kan fortælle dig hvilken dæktemperatur du kører med, hvor højt eller lavt dit dæktryk er og endda om dækket er perforeret, via et kredsløb integreret i gummiet.

Længere ude i fremtiden ser vi måske et ”intelligent” dæk, som selv kan op- eller nedjustere dæktrykket efter vejens underlag, for hele tiden at sikre korrekt vejgreb samt den bedste komfort.

Professionel vejledning

Så hvad enten du er til sportsdæk med dynamiske køreegenskaber, Conti Silent dækket, som med sin indvendige belægning dæmper meget af støjen, og dermed øger komfortniveauet væsentligt eller Conti Seal, som selv lukker til ved punkteringer - ja, så er vi klædt på til at rådgive dig professionelt.

Naturligvis lagerfører vi de mest gængse størrelser, hvilket sikre at du hurtigst muligt er tilbage på vejen igen!

Er du i tvivl om hvad det mest korrekte dækvalg for lige netop dit kørselsmønster er, så tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Vores passionerede specialister på området bliver aldrig trætte at at rådgive omkring dæk.

Se filmen herunder, som giver et lille stemningsbillede af kurset i Sverige. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi har en bred vifte af biler og noget for enhver smag
Hold dig opdateret med de seneste ankomne biler hver fredag.